27.09.2022 roku uczniowie z klasy 2 technikum- specjalność hotelarska-próbowali swoich sił w przygotowywaniu jaj na różne sposoby: po wiedeńsku, poszetowe, sadzone, na miękko, na twardo, omlety, jajecznica ect.
Niektórzy nie mogli się doczekać przygotowywania jaj w kuchni i… zjedli -misternie pokrojone wcześniej- dekoracje warzywne. Wszyscy byli usatysfakcjonowani swoimi ,,dokonaniami”.
Previous
Klasa 1 TB w akcjiP | W | Ś | C | P | S | N |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Posiadasz ponad przeciętną wiedzę? Chcesz sprawdzić swoje umiejętności? Weź udział w konkursach międzyszkolnych – walcz o reprezentowanie szkoły na etapach regionalnych i ogólnopolskich!